Üdvözlünk!

Jelenleg mint vendég böngészed a fórumot!
A fórum teljes használatához Regisztráció szükséges!
A fórumra újra kell regisztrálnod, ha 2020 02. 15. előtti a regisztrációd!

Regisztrálok!

Vincenzo (2021)

Kata58

🐥🦊🐱🐺🐯🐻🐼🦝️🐎🦅
Regisztrált
Csatlakozott
Júl 27, 2020
Üzenetek
561
Én ezt most meghagyom vasárnapi csemegének mindennel együtt! "Amúgy hibái ellenére imádnivaló". Csak talán
a várakozás nem mindig azt hozza amire számítok, de Mili igazad van, úgy kell nézni ahogy van, hiszen tényleg a
sorozatnak még csak a felénél tartunk úgy éreztem, hogy nem esett jól, hogy bizonyos dolgokat másként lát, érzékel az ember.
Sok sok krimi és vígjáték, és azok keveredése stb. folytán is egy kicsit hiányérzete van az embernek, de ezek is még kiforrhatnak, hiszen
valóban még csak a sorozat felénél tartunk!
További kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!😁🤩(y):coffee:
 
Utoljára szerkesztve:

Cemi

🐥🦊🐱🐺🐯
Regisztrált
Csatlakozott
Jún 21, 2020
Üzenetek
27
A 8. részhez értünk, ez a történet fele, vagyis itt már sziklaszilárd, hogy mi várható el ettől a sorozattól és mi nem. Vérbő komédia, koreai módra, burleszk elemekkel. Amik természetüknél fogva "túlzások". Nem kereshetőek itt a csavaros bűnügyi történetek ésszerű, furmányos logikai vonalai, mert akkor komoly bűnügyi történet lenne, melynek végén megvan a gyilkos és fény derül minden titokra. Aki ezt várja, hagyja a fenébe az egészet.

Itt újra és újra fölbukkannak majd komikus figurák és szituációk, melyeknek mindig közük lesz Öngyújtós Vincenzóhoz, aki egyáltalán nem fogja elárulni, honnan van az öngyújtó gyűjteménye. /Popeye-ről sem tudtuk meg, honnan az a sok spenót. :) /

A lökött ügyvédnő lökött marad az idők végezetéig, kivéve majd néhány szerelmes, illetve apát sajnáló elkomolyodásában. Mert ő az igazságosztó bohóc, csak láthatatlan a bohócruhája és a piros krumpliorra./ Megjegyzem, a valóságban is sokan bújnak bohócálarc mögé./

Mint ahogy buggyant az egész pláza-társaság, sőt a verőlegények és még a titkosszolgálat főnöke is. A hírhedett Babel elnökéről ne is beszéljünk, továbbá az egykori ügyésznőről a kígyótáncával... Aztán a bank elnöke a corgikkal, mert kutyában nem adja alább, mint az angol királynő.

Nincsenek és nem is lesznek finomabban megformált, fejlődni képes jellemek, csak vázlatai, többnyire karikatúrái karaktertípusoknak. Tehát kérlek, ha nézni akarjátok, ne próbáljatok ebben a sorozatban semmi "normális"-at találni, ez a sorozat nem fogható semmi máshoz. Egyedi, különleges, mesés, bárgyú, szellemes, szórakoztató.
Nagyon jól összegezted a lényeget, azt hiszem pont ezért szeretjük! Örülök, hogy erre esett a választásod, és veled, veletek tarthatok a sorozat nézésében.
 

cicus

🐥🦊🐱🐺🐯🐻
Tag
Csatlakozott
Jún 2, 2020
Üzenetek
97
Köszönöm szépen a 9.rész feliratát.Azért kicsit félek,hogy eldurvulnak a dolgok,mert itt nem csak egy pszichopata van,
hanem több is.Na de majd meglátjuk,mégis van egy ilyen előérzetem .
 

Kata58

🐥🦊🐱🐺🐯🐻🐼🦝️🐎🦅
Regisztrált
Csatlakozott
Júl 27, 2020
Üzenetek
561
Holnapra hagytam, ma a másik sorit néztem meg itt az oldalon! Egyébként nekem is ilyenféle érzetem van a történések miatt. 🤩 (y) :sleep:
 

mili56

Moderator
Staff tag
Fordító
Csatlakozott
Máj 26, 2020
Üzenetek
73
Mili, a Húsvétnak megvan a maga feladata! s első a család! Köszönöm az eddigi nagy hajtást, fordítást, amivel elkényeztetsz bennünket!
Úgyhogy nyugodtan kihagyhatsz egy teljes hetet is, ha valaki ezt nem tudja megérteni, hát csak sajnálnivaló! 😁 :coffee: :love: (y) :ROFLMAO:
Köszönöm, sajnos mivel a nyúl nem talál majd megszokott létszámú vendégsereget az asztalom körül, kénytelen leszek Vincenzóval vigasztalódni.🐰🐰🐰
 

Kata58

🐥🦊🐱🐺🐯🐻🐼🦝️🐎🦅
Regisztrált
Csatlakozott
Júl 27, 2020
Üzenetek
561
Sajnos ez nem a megszokott Húsvét lesz nagyon sokak számára! Sokszor én is a filmekbe , könyvekbe, a tanításokba menekülök bele, azok adnak vigasztalást. Még egyik kedvenc szomszédom is elment már lassan egy éve, mert a rák legyőzte! Mindent megtettek érte s ő maga is azért, hogy
meggyógyuljon. Sajnos a tüdőrák is olyan valami ami nem válogat. S még így sem tudta, de már nem is akarta letenni a cigit sajnos.
Csak pár évvel volt idősebb nálam. De az a tipus, akit tényleg klónozni kellene, akkora lelki, fizikai erővel rendelkezett, s végig ő ápolta az édesanyját a nővérével felváltva .Pedig az egyik karja, a sztrok miatt le is bénult. S mégis maga látta el a háztartást, vitte sétálni a kutyust, Órát lehetett
igazítani utána! Majd minden nap beszéltünk pár szót telefonon, s igen furcsa volt törölni a számát a telefonról. Mint ahogy apumét is.
De hát ez van, ez az ami ellen nem tudsz tenni. Mindenesetre ő pl az egyik példaképem is, hogy ne adjuk fel bármilyen nehéz! Nem is tudok
másként gondolni rá, mint mosolyogva! Még abbéli tévedésemen is nagyon nevettünk mindketten, hogy azt hittem új frizurája van s
paróka volt!. Mondta hogy muszáj volt csináltatnia, mert nem akart úgy megjelenni mások előtt! Annyira aranyos volt! 🤩
Szóval ha rá gondolok, nem a szomorúság, hanem a sok poén jut eszembe, hogy mennyire pozitív volt a hozzáállása mindenhez.
Az meg külön vigasz, hogy éppen két nappal a halála előtt még tudtam beszélni vele telefonon.:)🤩:)🌺
 

f.ági

🐥🦊🐱🐺🐯🐻🐼🦝️🐎
Tag
Csatlakozott
Máj 29, 2020
Üzenetek
419
Na, most csak erős idegzetűek nézzék! A 9. rész fölülmúlta a számításaimat!
Köszönöm szépen a 9. részt!
Hát ez valami fantasztikus volt. Igaz, három napig néztem, mert az éjfél körüli kezdés mindig kifogott rajtam és elaludtam.
Song Joong-Ki nem hiába volt kedvencem a Sungkyunkwan Scandal-ban.
Amit most itt ebben a részben alakitott, mint egy BL- szintű filmben, hát az fergeteges volt!
A bár jelenet azzal a puszidobással totál levett a lábamról. :D Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen vége lesz ennek a résznek.
Kiváncsian várom mi jöhet ezek után.
 

f.ági

🐥🦊🐱🐺🐯🐻🐼🦝️🐎
Tag
Csatlakozott
Máj 29, 2020
Üzenetek
419
Köszönöm szépen a 10. részt!
Tetszik ahogy Song Joong-ki tudja változtatni az arckifejezését, attól függően mit kiván meg épp a helyzet. Kisfiús, már már túlzottan is, aztán máskor meg érzékeny, vagy kőszikla kemény nézés teszi őt szerethetővé. Legalábbis nekem. :) Mondjuk a másik frizuráját jobban szerettem. :)
Elcsépelt tudom, de megint nagyon várom, hogy mi fog történni. Az inkognitóban levő elnöknek valahogy a végén nem volt kedve gúnyolódni. Nem gondolnám, hogy Vincenzo blöffölt volna, majd kiderül honnan jutott erre a következtetésre, mert ugye választ nem kapott a kérdésére a telefonnal kapcsolatban.
 

mili56

Moderator
Staff tag
Fordító
Csatlakozott
Máj 26, 2020
Üzenetek
73
Mi lesz most? Vajon elkezdődik a leszámolás a Bábellel? Vagy ügyesen kicselezi a lelepleződést az inkognitóban levő elnök? Esetleg Vincenzo múltja kerül előtérbe? Vajon tényleg kegyetlen, hidegszívű gyilkos Vincenzo? Vagy csak tanúja volt a szörnyűségeknek? Igaz, láttuk, hogy akik rátörtek a "testvére" jóvoltából, hogyan végezték... És mi lesz a pince tartalmával? Egyáltalán mi lesz az épülettel? Hiszen egy kevés rezgésre is összeomolhat. Na, és a pláza bérlői? Ó, a romantikus szál is ott van, ugye?
Nagyon sok a kérdés. Szerintetek? Milyen variációk vannak a folytatásra?
 

f.ági

🐥🦊🐱🐺🐯🐻🐼🦝️🐎
Tag
Csatlakozott
Máj 29, 2020
Üzenetek
419
Elvileg ugye már a felénél járunk. Mennyi minden történhet még a végéig, mennyi csavar jöhet még amire lehet nem is gondolunk. Mert ugye azt várná az ember, hogy a rossz elnyerje méltó büntetését. Gyors megnéztem a műfaját, mert elfelejtettem. Meg is nyugodtam,hgoy nem melodráma. :) Fekete komédia. Jót vigyorgok itt magamban, mert az angol fekete humor jutott az eszembe :)
A Babel csoport elnök testvérein morfondirozok. Vajon a mostani fals elnököt mennyire befolyásolja a továbbiakban majd, hogy van aki őt akarná véglegesen a székben látni? A háttérben álló pszichopata pedig mennyit tűr el neki, hogy ne kattanjon be és valamit tegyen vele? Vagy a testvéri kötelék elég erős-e közöttük, hogy ne történjen " baleset"?
Miért fél a volt ügyésznő meg az ügyvég úgy a " zombiktól" és véres dolgoktól? Akkor még ugye nem is tudták, hogy a C-betű mit jelent, amikor először látták....
Ugye Vincenzot elárulta az a pasas, akivel az arany ügyében szervezkedtek? Legalábbis úgy sejtem.
A rendőr srác, aki beépült a ház lakói közé lelepleződik-e? - szerintem biztos, de hogy lehet ilyen balfácán? Milyen rendőr lehetett ő bent az őrsön? :) -
Az öngyújtónak kisérteties hangja van, ahogy csattogtatja. Izgalom fokozásnak viszont tökéletes. :)
Vajon a pszichopata elnök szereti, vagy tetszik neki az ügyvédnő? Ez meggátolja majd abban, ha eldurvulna a helyzet, hogy bántsa?Vagy épp fogvatartja majd, ha szorul a hurok a nyaka körül?
 
Top