Üdvözlünk!

Jelenleg mint vendég böngészed a fórumot!
A fórum teljes használatához Regisztráció szükséges!
A fórumra újra kell regisztrálnod, ha 2020 02. 15. előtti a regisztrációd!

Regisztrálok!

Flower of Evil (2020)

Gabóca

🐥🦊
Regisztrált
Csatlakozott
Aug 1, 2020
Üzenetek
7
Köszönöm szépen! Ez fantasztikusan izgalmas volt, a hideg kirázott tőle, a sírás kerülgetett, volt minden. Nagyon várom a befejező részt!
 

zsuzsianyu

🐥🦊🐱🐺
Regisztrált
Csatlakozott
Jún 18, 2020
Üzenetek
19
Kedves Mili56 . Köszönöm szépen ennek a rendkívül különleges sorozatnak a felirata itt . Szépen fejezték be meghatódtam ki is :love: csalogatta a könnyeimet . Köszi szépen .
 

mili56

Moderator
Staff tag
Fordító
Csatlakozott
Máj 26, 2020
Üzenetek
100
Gratulálok a sorozat befejezéséhez!
Kívánok neked még ötven évnyi boldog fordítást :D velünk :D
Köszönöm szépen, drága Mester! Nélküled - és ebbe Saci is besegített, tehát nélküle sem, -a sok online néző nem menne velem semmire! Tehát én is gratulálok és köszönöm, hogy befejeztük!
 

Sacele

Moderator
Staff tag
Tag
Csatlakozott
Máj 19, 2020
Üzenetek
70
Köszönöm szépen, drága Mester! Nélküled - és ebbe Saci is besegített, tehát nélküle sem, -a sok online néző nem menne velem semmire! Tehát én is gratulálok és köszönöm, hogy befejeztük!
Szivesen csinálom a tehnikai háttért, én is sokat tanulok közbe Nellitől. De forditani nem tudok. Igy az rátok marad. 🥰 🥰
Remélem még sok ilyen jó sorozat lesz az idén és jövöre is.
 

Gabóca

🐥🦊
Regisztrált
Csatlakozott
Aug 1, 2020
Üzenetek
7
Vajon hányan sírták végig az utolsó rész befejező perceit? Szerintem sokan. Nagyon köszönöm mindenkinek aki lehetővé tette, hogy láthassam ezt a fantasztikus sorozatot! Mili56 -nak további jó munkát kívánok és hálás köszönet!
 

RiziBizi

🐥🦊
Regisztrált
Csatlakozott
Jún 14, 2020
Üzenetek
6
Kedves Ili!
Nagyon köszönöm ennek az igazán jó sorozatnak a fordítását. Volt ebben minden: krimi, bajtársiasság, romantika, szeretet, összetartozás, gonoszság. A befejező résznél a feléig azért izgultam, mert féltem, hogy a szokásos módon össze fogják csapni, de nem! Örültem, hogy egy szerethető, még happy endnek is nevezhető véget láthattunk.
 

f.ági

🐥🦊🐱🐺🐯🐻🐼🦝️🐎🦅
Tag
Csatlakozott
Máj 29, 2020
Üzenetek
623
Kedves Mili56!
Gratulálok Nektek a befejezéshez!
Lee Jun Ki nem hazudtolta meg önmagát. Amiben ő benne van, az garantált siker. Bár itt a többi szereplő játéka is fantasztikusan jó volt. Mindenki teljesen átadta amit a karaktere megkivánt. Azt hittem egy sablonos, bocsánat a kifejezésért, semmitmondó lezárása lesz, mert már majdnem minden kiderült. Hát nem! Végig fenntartotta az izgalmat, érdeklődést a történet iránt. A vége pedig zsepit kivánt. Megdöbbentett, ahogy az igazi apa meghalt, aztán ahova az " új " apa jutott a végén. Jó volt látni az újságirót és választottját is, ahogy mélyült a kapcsolatuk. Nagyon jó választás volt ez a sorozat, köszönöm, hogy leforditottad!
 

Kata58

🐥🦊🐱🐺🐯🐻🐼🦝️🐎🦅🐀
Regisztrált
Csatlakozott
Júl 27, 2020
Üzenetek
1,067
Biztosan lesz olyan izgalmas mint a Two WEKK mert azt még nálam semmi nem tudta überelni, pedig mindegyik sorozatát nagyon nagyon szeretem!
Szép Vasárnapot mindenkinek! 🌼 :coffee:(y):love:
 

Beus

🐥🦊🐱
Regisztrált
Csatlakozott
Jún 17, 2020
Üzenetek
12
Izgalmas, fordulatos, sokszor hátborzongató történet, zseniális színészi alakításokkal. Minden pillanatát élveztem, 3 nap alatt néztem végig. Köszönöm a fordítást, óriási élmény volt! ❤
 

csikoszoltan

🐥🦊🐱🐺🐯🐻
Tag
Csatlakozott
Szep 26, 2020
Üzenetek
79
Flower Of Evil - A Gonosz Virága
2020-as, Dél-Koreai, 16 részes, kb. 70 perces epizódok, műfaja: thriller, romantikus, bűnügyi, krimi, akció, dráma, pszichologiai.
Az első két része (a bevezető részek) még csak jóra sikerültek. Számomra túl hamar - már itt kiderül, hogy a főszereplő férfi/férj negatív vagy pozitív karakter lesz a történetben, ami meg kimondottan kiszámitíható volt az a beveztő részekben, hogy az első két részben még volt egy-egy bűnügyi eset és azokra nagyon könnyen - egyszerűen rálehetett jönni a lényegre - a bűnügyre. Én örültem annak, hogy a további részekben már csak a sorozat fő történetével és ahhoz kapcsolódó történések voltak.
Ezek után lett igazán nagyon jó a sorozat fokozatosan, 3-4. rész jobb volt mint az első kettő, majd az 5-6. rész jobb volt az előző kettőnél és így tovább a 15. rész végéig, ahol végülis kicsúcsosodott a történet. A 3. és 15. rész között kapunk egy igazán ütős és nagyon izgalmas-pörgős thrillert. Nekem a befejezése akkor tetszett volna igazán, ha a 15. részből kb. az utolsó 10 percét átrakták volna a 16-os részbe és akkor tökéletes 16. részt - befejező részt kaptunk volna. Nekem így a 16. rész - a befejező rész kevés volt, ide is kellett volna még igazán izgalmas történés. Kb. egy hetet kellett várni az utolsó részre úgy, hogy konkréttan sejtettem, hogy mik várhatóak - milyen történések várhatóak és így számomra a befejezése már nem volt olyan érdekes (a legdurvább az az hogy szinte 100%-ban olyan dolgok történtek az utolsó részben amiket gondoltam).
Ha a 16. részt nem így csinálták volna meg akkor azt mondtam volna és írtam volna, hogy 2020-as év legjobb thriller sorozata, de így csak annyit írok és mondok rá, mint a Train/Vonat sorozatra, hogy "talán" az év legjobb thriller kategóriás sorozata.
Lee Joon-Gi egy igazán színes érzelmi skálán mozgó színészi alakítást nyújtott, az általa játszott karakterben végülis egy önmagában egy több évtízeden át lejátszódó pokoljárást és önmaga felismerését, hogy ki is ő valójában ezt zseniálisan hozta.
Ehhez egy jó társa volt Moon Chae-Won színésznő.
Jung Seo-Yeon a gyermeküket alakító kislány egy igazán cukiság faktor volt, nagyon jól hozta a szerepét.
A riportert alakító színész Seo Hyun-Woo is számomra eléggé jó volt és a szülőket "! csak eljátszó !" színész páros is tetszett, főleg az anya: Nam Gi-Ae, Son Jong-Hak.
Kim Ji-Hoon ő szintén nagyon jól hozta a karakterét.
 
Top