Üdvözlünk!

Jelenleg mint vendég böngészed a fórumot!
A fórum teljes használatához Regisztráció szükséges!
A fórumra újra kell regisztrálnod, ha 2020 02. 15. előtti a regisztrációd!

Regisztrálok!

The Game: Towards Zero (2020)

mili56

Moderator
Staff tag
Fordító
Csatlakozott
Máj 26, 2020
Üzenetek
100
The Game: Towards Zero
A játék: Éjféltájt
더 게임: 0시를 향하여


8f4c386639fc403e9502e78dcb6e162b.jpegRendező: Jang Joon-Ho
Író: Lee Ji-Hyo
TV-csatorna: MBC
Epizódok száma: 32 /35 perces részek/
Vetítés: 2020. január 22 - március 12.
Nyelv: koreai
Nép: Dél-Korea
Műfaj: misztikus bűnügyi filmdráma


Nem nélkülözhetetlen darabja irodalmi műveltségünknek, de jó szórakozást és izgalmakat nyújt Agatha Christie: Towards Zero /magyar megjelenésben: Éjféltájt/ című műve. A remek bűnügyi regényben olvashatjuk ezeket a titokzatos mondatokat:
„Minden egy adott hely felé tart. . .
és amikor eljön az ideje. . . célba ér.
Éjfél.
Igen, mind éjfél felé tartanak. . .”

Erre a titokzatos gondolatra épül föl a koreai sorozat, ám tárgyában teljesen eltér az említett regénytől. A sorozat címe azt mondja, hogy a zéróhoz közelítés egy játék lesz, de ne keressük az első részben a játékosságot. Borzongást, bűnügyet viszont nyugodtan, mert arra azonnal ráakadunk. A főszereplő különleges, nagyon erős figura, talán a hátán el fogja vinni az egész történetet, egyéniségével, próféciájával és vagyonával pedig ámulatba ejt mindenkit. Az őt alakító színész sem akárki, a katonai szolgálatából nemrég visszatért, kiváló karakterszínész: Taecyeon.
Hogy mit hoz a sorozat? A néző még a vetítés hazájában sem ismerheti pillanatnyilag a teljes történetet, mert eddig /2020.02.05./ csak a sorozat felét láthatták. De a kezdés nagyon ígéretes.
Részenként fogok ismertetőket írni hozzá.


Főszereplők:

Taecyeon: a különleges, látnoki képességű, okos, kőgazdag és nem utolsó sorban jóképű: Kim Tae-Pyeong szerepében.
Lee Yeon-Hee: az okos, ravasz, igazság iránt végtelenül elkötelezett detektív: Seo Joon-Young szerepében.


Torrent:
A NEXT verzióhoz készült a felirat:
https://avistaz.to/torrents?in=0&search=The+Game:+Towards+Zero+next&type=0&tags=&uploader=

Online:
Online a Next 720-as verzió kerül fel.

1-2
3-4
5-6
7-8
9-10
11-12
13-14
15-16
17-18
19-20
21-22
23-24
25-26
27-28
29-30
31-32


Agatha Christie: Éjféltájt - a regény
Formátum: PDf
https://mega.nz/#!dskV1QDR!qcuUNP6Q--N5j05HDHevDYvtC2t2La4UQmiSdie3MPk


Felirat:
 

Csatolmányok

Utoljára moderátor által szerkesztve:

csikoszoltan

🐥🦊🐱🐺🐯🐻
Tag
Csatlakozott
Szep 26, 2020
Üzenetek
79
The Game: Towards Zero
(A Játék: Éjféltájt/Éjfél Körül)
Dél-Koreai, 2020-as, 16 részes (32 részből összevágva), kb. 60 perces epizódok, romantikus, dráma, akció, thriller, krimi, misztikus sorozat.
Nekem a sorozat elsőfele kb. a közepéig nagyon tetszett, érdekes, izgalmas és jól felépített történettel. A második felét a sorozatnak-történetnek már csak közepesnek mondanám, már nem volt olyan jó a történet vezetése.
Ok TaecYeon kedvelőknek és rajongóknak kötelező darab.
A romantikus részek mindig nagyon szépen felvett-kitalált-sikerült jelenetek voltak (jók voltak a helyszínek, kamera beállítások, színezete a sorozatnak-jelenetnek, amitől széppé vált nem csak a színészek benne, hanem az éppen körülöttük lévő helyszín is). Pl.: Csókjelenet vagy amikor egy olyan helyen voltak, ahol sokszor víz alatt van a bejárható talaj, ami egy tök kopár, saras és szürke helyszín, mégis a jelenetben a beállítások miatt széppé-gyönyörű jelenetté és helyszíné vált.
Történetről:
Három fő karakter van, akiknek a múltjuk-gyermekkorúk összeköti őket és egy árvaházban találkoznak majd előszőr. Egy férfi aki, ha valakinek a szemébe néz látja az utolsó perceit a halála előtt. Egy férfi akinek gyerekkorában az apját egy sorozatgyilkossággal vádolnak, börtönbe is zárják és ezután gyerekkorában megjósolják a halálát, hogy öngyilkos lesz felnőtt korában. Egy nyomozólány akinek egy sorozatgyilkossággal vádolt ember gyerekkorában megölte a szintén annó nyomozóként dolgozó apát.
A sorozat bevezető részeiben egy riporter lányát élve eltemetik egy kopórsóba egy telefonnal együtt, akit éjfélig van idejük megmenteni. Több mint 20 évvel ezelőtt is már volt egy sorozatgyilkos, aki lányokat temetett el élve kopórsóba.
Szerintem túl hamar rátértek a történet fő sztorijára - fő gonoszára, előtte szerintem valamit még ki kellett volna találniuk és nem ezt végig húzni, mert ez volt az egyik oka amiért nem volt olyan jó a másodikfele a sorozatnak-történetnek.
A másik oka számomra az volt, hogy a negatív-gonosz karakternek a végefele túl könnyen sikerültek dolgok már-már néha valóságtalan volt (pl.: a sorozat második felében simán bemegy a kórházba, úgy hogy senki nem őrzi a beteget vagy amikor a riporter simán kimehet-elhagyhatja a rendőrséget és ő rá sem vigyázot senki) a másodikfelében a sorozatnak-történetnek túl egyszerűen történtek meg a dolgok és érte el a céljait a negatív-gonosz karakter, olyan-egy kicsit valóságtalan volt, de ettől függetlenül izgamas volt az utolsó két része.
A lezáró romantikus jelenet nagyon szépen megvolt csinálva és nagyon jó volt, egy-két sorozat tanulhatna ebből a lezáró jelenetből, hogy hogyan kell szépen lezárni a romantikus vonal részt.
Szereplők:
-Ok TaecYeon (Save Me, Seven First Kisses, House Of The Disappeared, Bring It On, Ghost).
-Lee Yeon-Hee (Hwajung) -Lim Ju-Hwan
-Jang So-Yeon (akivel már nagyon sok sorozatban vagy filmben találkoztam vele, de mindig csak mellékszerepben játszott-láttam).
-Van sok-több olyan színész is benne, hogyha már több-sok Dél-Koreai sorozatot-filmet láttatok ismerős arc lesz.
 

Hóvirág1956

🐥🦊🐱🐺
Regisztrált
Csatlakozott
Feb 12, 2021
Üzenetek
19
Köszönöm szépen, nagyon érdekes sorozat volt. Szeretem Zoltán ajánlásait, egyetértek a leírtakkal. Eddig nem láttam Ok TaecYeon filmet, de most előjegyeztem a füzetembe.
 

csikoszoltan

🐥🦊🐱🐺🐯🐻
Tag
Csatlakozott
Szep 26, 2020
Üzenetek
79
Köszönöm szépen, nagyon érdekes sorozat volt. Szeretem Zoltán ajánlásait, egyetértek a leírtakkal. Eddig nem láttam Ok TaecYeon filmet, de most előjegyeztem a füzetembe.
A Save Me sorozatot mindenképp nézd majd meg egyszer, az egy nagyon nagy sikerű sorozat, Ázsia Ékkövei oldalon eltudod olvasni a Save Me sorozathoz írt ajánlómat és most is fut egy sorozat amiben szerepel annak a címe: Vincenzo azt itt ezen az oldalon is megtalálod.
 
Top